Kedves Pácienseim! Rendelésemet bizonytalan ideig felfüggesztem. Garanciális problémáikkal a megadott telefonszámon elérhetnek.
Megértésüket köszönöm!
Jó egészséget kívánva: dr. Tóth  J. Elektra
Rendelőnk a régi nagyposta, jelenleg az Érdi Orvosi Ügyelet emeletén helyezkedik el. A 2015-ben megnyílt, új fogorvosi rendelőben fogadom felnőtt pácienseimet, két klinikai higiénikus segítségével. Mivel minőségi ellátást kívánunk nyújtani, folyamatosan vezetünk be megjelenő újításokat. Csak prémium kategóriás anyagokkal dolgozunk. Mivel a higiéniára nagy hangsúlyt fektetünk, a legkorszerűbb sterilizáló berendezést használjuk. Rendszeresen továbbképzéseken  veszünk részt, ezzel is frissen tartva tudásunkat. Mindezek mellett törekszünk rá, hogy áraink megfizethetőek legyenek. A rendelő és várója télen-nyáron klimatizált. Intraorális röntgennel rendelkezünk.
A rendelő az épület 2. emeletén található, lift nincs!

Előzetes bejelentkezés szükséges, így biztosítjuk a minimális várakozási időt. Fogorvosi rendelés szerdán és pénteken van, dr. Tóth J. Elektra ezeken a napokon tud a rendelkezésükre állni. Amennyiben több alkalommal a kezelés meghiúsul, (24 órán belüli lemondás, le nem mondás, késés) újabb időpontot nem áll módunkban adni.Szolgáltatások:

Szájhigiénia

Fogkő, sópolírozás ... Részletek...

Gyökérkezelés

Gyökérkezelés, gyökértömés... Részletek...

Kivehető fogpótlás

Teljes és részleges fogsorok... Részletek...

Esztétikai fogászat

Fogfehérítés, fogékszer... Részletek...

Szájsebészet

Fogeltávolítás, gyökerek ... Részletek...

Kombinált fogpótlások

Csúsztatós, teleszkópos... Részletek...

Tömések

Tömések, betétek, héj... Részletek...

Rögzített fogpótlások

Koronák, hidak, héjak, csapok... Részletek...Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox
Készült az EuPark rendszerben, Technológia: EUSAN Kft.